MOOI - MOOIER - MOOIST

Gelaatsverzorging op maat

We hebben onze basisbehandelingen opgedeeld in drie eenvoudige stappen: mooi, mooier, mooist. Het hele jaar door passen we deze behandelingen aan per seizoen en aan de noden van je huid op dat moment. Zo ben je altijd verzekerd van een behandeling op maat. Bij ons staat het bereiken van een mooie, gezonde huid centraal.

Onze behandelingen zijn oplopend in prijs vanwege het gebruik van apparatuur en de intensiteit waarmee we in de huid werken. Maar ongeacht welke behandeling je kiest, je bent altijd verzekerd van een behandeling op maat van jouw huid en haar noden. We staan klaar om jouw huid te laten stralen!

MOOI

Onze "Mooi" behandeling is de perfecte eerste stap naar een stralende huid. Tijdens deze behandeling maken we gebruik van hoogwaardige producten en zorgen we voor een diepe reiniging van je huid. Zo verwijderen we onzuiverheden en laten we je huid weer stralen. Deze behandeling is zeer geschikt voor een regelmatige onderhoudsbeurt van je huid.

Lees meer

MOOIER

Met onze "Mooier" behandeling gaan we een stapje verder. We maken tijdens deze behandeling gebruik van geavanceerde apparatuur en passen technieken toe die je huid optimaal verzorgen en verjongen. We stimuleren de aanmaak van collageen en elastine, waardoor je huid steviger en egaler wordt. Deze behandeling is perfect voor wie zijn huid extra wil verwennen en verjongen.

Lees meer

MOOIST

Onze "Mooist" behandeling is onze meest intensieve basisbehandeling en is bedoeld voor wie het beste uit zijn huid wil halen. Tijdens deze behandeling combineren we de drie verschillende technieken in één behandeling om jouw huid in optimale conditie te brengen. We verminderen fijne lijntjes en rimpels, verfijnen de poriën en geven je huid een stralende glow. Deze behandeling is ideaal voor wie op zoek is naar een complete huidverjonging.

Lees meer