LASERONTHARING

Nooit meer hoeven te scheren? Het kan! We helpen jou naar een gemakkelijk en zorgeloos leven dankzij deze behandeling.

Met ons VPL-lasersysteem vernietigen wij de groeicellen van jouw ongewenste haren, zonder je huid te beschadigen. Dit systeem is zo krachtig dat het zelfs haren op 6 millimeter diepte kan verwijderen. Dat onderscheidt de VPL van andere systemen die vaak slechts een oppervlakkige verschroeiing van de haartjes geven.

HOE VERLOOPT EEN LASERONTHARINGSTRAJECT?


Na het intakegesprek testen we even of de laser op jouw haartype werkt. Wil je graag meteen een behandeling op dit moment? Zorg er dan voor dat jouw haren zichtbaar zijn. Probeer je dus een week voor je intake niet te scheren, zodat we een duidelijk beeld hebben van de textuur en de dikte van je haar.

Gemiddeld zijn er een achttal sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Tussen elke behandeling pauzeren we ongeveer acht weken, zodat de haren een volledige cyclus kunnen doorlopen. Heb je het gewenste resultaat behaald? Dan raden we jou een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan.

IS PERMANENTE LASERONTHARING VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Onze laser laat ons toe om iedereen een permanente ontharing aan te bieden. Weetje: hoe meer pigment en dus hoe donkerder de haartjes, hoe makkelijker de behandeling zal verlopen. Op hele lichte ‘donshaartjes’ is de behandeling minder effectief. Klanten met een oranje ondertoon raden we steeds aan om eerst een test uit te voeren.

HOE KAN IK ONTHAREN TUSSEN DE BEHANDELINGEN DOOR?

Tijdens de volledige behandelperiode mag jij je scheren zo vaak als je wil. Wanneer je naar de behandeling komt, hebben wij 1mm nodig om te kunnen laseren. Daarom vragen we om een week op voorhand de laatste keer te scheren.

Heel belangrijk: epilatie, waxen of harsen mag dan weer niet omdat je de wortel van de haren steeds verwijdert en die hebben wij nodig om te laseren.

Prijs per sessie

  • Bovenlip: € 70
  • Kin: € 80
  • Oksels: € 120
  • Onderarmen: € 160
  • Bikini volledig: € 140
  • Bikini met uitloop: € 155
  • Onderbenen: €240
  • Benen volledig: €380