Hydrafacial

Activeer het natuurlijke herstel- en vernieuwingsproces van je huid.

Ontdek de kracht van een stralende, gezonde huid met HydraFacial.

Een HydraFacial-behandeling is een niet-invasieve huidbehandeling die de huid reinigt, exfolieert, hydrateert en beschermt. Tijdens de behandeling worden onzuiverheden verwijderd en de huid wordt diep gereinigd en gehydrateerd. Het is geschikt voor alle huidtypes en biedt direct zichtbare resultaten.

Een bekroonde, geavanceerde en niet-invasieve huidverzorgingsbehandeling die een revolutie teweegbrengt in de wereld van esthetische verzorging. Het gepatenteerde HydraFacial-systeem activeert het natuurlijke herstel- en vernieuwingsproces van je huid door het reinigen, uitvoeren van extracties en hydrateren, waardoor onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd en je huid wordt verrijkt met essentiële voedingsstoffen. Of je nu last hebt van fijne lijntjes, rimpels, verstopte poriën, acne, pigmentatieproblemen of gewoon een algemene opfrissing van je huid wilt, HydraFacial biedt een op maat gemaakte oplossing voor jouw specifieke behoeften. Stap direct naar buiten met een prachtige glow en geniet van een direct zichtbare, mooie, opgefriste huid.

VOOR WIE IS HYDRAFACIAL GESCHIKT?

Als je op zoek bent naar manieren om tekenen van veroudering te verminderen, kan Hydrafacial helpen de textuur van de huid te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Voor degenen met een gevoelige huid die vatbaar is voor acne, kan Hydrafacial helpen bij het verminderen van acne-uitbraken door diepe reiniging van de poriën en het verwijderen van overtollig talg en onzuiverheden.

Onze behandeling is ook effectief in het verminderen van pigmentvlekken en verkleuringen door exfoliatie van de bovenste huidlagen en het bevorderen van een egalere teint.

Zelfs zonder specifieke huidproblemen is Hydrafacial een uitstekende onderhoudsbehandeling om je huid gezond en jeugdig te houden.

Hydrafacial is tevens een populaire keuze voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften of fotoshoots, vanwege de directe verbeteringen in huidtextuur en uitstraling die het biedt.

VOORBEREIDING OP DE BEHANDELING

Voordat we starten met de behandeling is het belangrijk dat je 7 dagen geen sterke zuren gebruikt in je huidverzorgingsroutine. Ook mag je 7 dagen geen botoxbehandeling hebben ondergaan, 10 dagen geen fillers hebben laten plaatsen, of kortgeleden een laserbehandeling hebben ondergaan. Het is belangrijk dat je huid voor de behandeling niet gebruind is door de zon. Ga daarom vanaf ongeveer vier weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank.

IN 3 STAPPEN JE MOOISTE GEZONDE HUID

Elke Hydrafacial behandeling bevat deze 3stappen. Wanneer je kiest voor de Platium behandeling krijg je een lymfedrainage en ledtherapie erbovenop.

STAP 1: REINIGEN EN PEELING

De huid wordt op een zachte manier gereinigd. Met een milde peeling worden de dode huidcellen in de bovenste huidlaag zachtjes verwijderd waarna een nieuwe huidlaag wordt blootgelegd.

STAP 2: EXTRACTIE EN HYDRATATIE

In de tweede stap verwijdert de huidtherapeut onzuiverheden uit je poriën. Door de milde zuigkracht van de HydraFacial gebeurt dit geheel pijnloos. Hyaluronzuur lest vervolgens de dorst van je huid en zorgt voor een goede hydratatie.

STAP 3: VOEDING EN BESCHERMING

In de derde en laatste stap voeden we de huid met antioxidanten en peptiden, eventueel aangevuld met extra opties om het resultaat te versterken. Hierdoor krijgt je huid weer een gezonde, stralende gloed!