Make Up

LEER HET HIER

Make-up Touch (30min)

Onze visagiste laat je helemaal stralen voor welke gelegenheid ook. De make-up touch bevat een liftend serum en hydraterende primer die de perfecte basis vormen voor een mooie make-up. Met onze minerale make-up accentueren we je gelaatstrekken op een uiterst natuurlijke manier. Je make-up zal als een tweede huid aanvoelen en door onze afwerking een hele dag mooi blijven zitten.

Make-up Persoonlijk Advies (60min)

Tijdens deze privé make-up workshop leer je make-up aanbrengen met eenvoudige tips&tricks, zodat jij dit nadien zelf kan aanbrengen. Jij bepaalt of je graag een naturelle look of liever de feestelijke make-up look wilt aanleren, volledig afgestemd op kleuren en texturen die passen bij jouw huid. Samen met onze professionele begeleiding van onze visagiste Margot zoeken jullie de aangepaste fond-de-teint, blush en mascara. We tonen je hoe je deze best aanbrengt én we laten je ook oefenen.

GOOD NEWS: De 75 euro die je betaalt voor de privé workshop, krijg je helemaal terug in producten!

Workshops (2u)

Leer tijdens een make-up workshop van 2u je eigen make-up aanbrengen onder persoonlijke begeleiding. De workshop gaat van start met een korte reiniging en verzorging van het gelaat. Zo starten we met een mooie basis voor de make-up aan te brengen. Vervolgens gaan we van start met de make-up workshop. Tijdens deze workshop overlopen we alle aspecten van een volledige dag make-up. We zoeken samen met jou naar de passende foundation, blush, oogschaduw, mascara... Je kan de beste kleuren noteren op een make-up fiche en krijgt een stappenplan mee naar huis om zelf aan de slag te kunnen gaan. Tijdens de workshop krijg je steeds 10% op onze producten en kan je genieten van allerlei kleine attenties.