ICOONE BODY

Een icoone®-behandeling? Dat resulteert in een strakkere huid en vermindering van cellulite. Bovendien is deze behandeling een investering in je welzijn!

Heb jij last van vocht- of vetophoping, littekens, huidverslapping, rimpels, cellulite, spierpijn of vermoeidheid? Of wil je graag aan preventieve anti-aging doen? De icoone® biedt de nieuwste behandeltechniek voor een mechanische bindweefselmassage van het lichaam. Bij elke behandeling draineren, verstevigen en contouren we de zones die jij graag wil laten behandelen.

In ons instituut zetten we deze behandeling vooral in voor huidverstrakking van onder andere de buik, de armen of de benen en voor het verminderen van cellulite en vetophoping op lastige zones. Het is de perfecte aanvulling wanneer je graag aan je mentale en fysieke gezondheid wil werken, want je trakteert jezelf telkens op een heerlijke massage. Hoeveel behandelingen je exact nodig hebt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Hoe verloopt de behandeling?


Voor een intakegesprek met testbehandeling betaal je slechts € 60, zodat je het eerst eens kan ervaren. Tijdens deze eerste sessie mag je ons testpak gebruiken, nadien is het aankopen van een pak verplicht om hygiënische redenen. Afhankelijk van jouw tijd en budget bepaal je of je graag één of twee keer per week komt. We raden aan om in de eerste tien beurten zeker tweemaal per week te komen om sneller het gewenste resultaat te behalen. Nadien kan je overstappen op een maandelijkse onderhoudsbeurt. Om hygiënisch redenen vragen we om eenmalig een suite aan te kopen van €30.