Definitieve Laserontharing

Definitieve Laserontharing

HAARLOOS DOOR HET LEVEN

Steeds meer mensen zoeken naar de beste en pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen. Uit ervaring van onze klanten bij Esthetiek Mooi horen wij helaas veel teleurstellingen over het gewenste resultaat van bepaalde lasertoestellen. Esthetiek Mooi garandeert u een professioneel advies en een effectief resultaat op de te behandelen zone. Lightsheer Desire behoort tot de nr. 1 in permanente ontharing! Wij werken samen met het professioneel verpleegkundig team van Greet Sneyers.

Hoe bereid ik mij voor?

Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden geëpileerd of uitgetrokken.
De haren moeten geschoren worden gedurende de hele de behandelingen.
Let op: net voor en tijdens de behandelingen is zonnebank of zonnen ten sterkste af te raden.

Wat na de behandeling?

Uit ervaring van onze klanten merken we dat na de behandeling niet altijd meteen resultaat waar te nemen is. Geen zorgen! De haartjes komen los te zitten in de haarzakjes en deze vallen vanzelf uit hun haarzakje nadat de huid zich vernieuwd. (Je zal dit dagen nadien zien gebeuren).
De huid kan nadien wat rode en donkere puntje weergeven op de plaats van de haarfollikel en een lichte jeuk kan de dag na de behandeling, maar dit gaat vanzelf weg.
Wij raden af om het gebruik van parfums en zepen te vermijden de eerste 24uur na de behandeling op de behandelde zones.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Omdat onze haren verschillende groeifasen doorlopen, zijn er meerdere behandelingen nodig. Enkel de haren in de pigmentfase, zijn gevoelig voor de laser.
Na 6 behandelingen is ongeveer 90% van de ongewenste haren definitief weg!
Tussen elke laserbehandeling is een rustperiode van 6 tot 8weken nodig om de haren van de rustfase naar de groeifase te laten overgaan. Daarom is het belangrijk deze rustperiode goed te respecteren.

Boek nu een afspraak voor een GRATIS TEST en CONSULTATIE met onze verpleegkundige waarbij ze al jouw vragen kan beantwoorden.