Treatments voor acne of pigmentatiestoornissen

Treatments

PIGMENTATIE & ACNE

We hebben twee verschillende kuurbehandelingen uitgewerkt die resultaat geven op je specifiek huidprobleem.
Bij deze behandelingen gaan we samen werken aan jouw huid.

Hoe gaan deze treatments in zijn werk?

1. Na een grondig intakegesprek bereid je de huid thuis voor met de voorgeschreven producten. Dagdagelijks laat jij je huid wennen aan de werkstoffen zodat wij tijdens de behandeling dieper kunnen werken.

2. Tijdens de behandeling kiezen wij de ideale werkstoffen voor je uit. Tijdens deze behandeling werken wij vaak met resurfacing peelings die je huid gaan resetten. Deze behandelingen zijn zeer intensief. We leggen we de nadruk vooral op resultaat en minder op ontspanning.

3. De nazorg bij deze behandelingen zijn zeer belangrijk. Om geen ongemakken nadien te hebben vragen wij om enkel onze geadviseerde producten te gebruiken.

4. Gedurende 3 maand volgen wij jou op. Elke maand kom jij langs voor een behandeling en bekijken wij hoe jouw huid zich evalueert.

We kiezen niet zomaar voor PhFormula...

Met onze blend van zuren herstructureren we de schikking van de huid waarbij het probleem van binnen naar buiten wordt aangepakt.
Zo maken we de huid sterker, stralender en jonger.

Een resurfacing zorgt ervoor dat de oppervlakkige huidlagen worden verwijdert en dat de nieuwe levende huidlaag voorzien wordt van actieve werkstoffen. Hierdoor bevorderen we de elasticiteit en vitaliteit van de huid. Met deze behandelingen kunnen we zowel fijne lijntjes en rimpels behandelen als acné en pigmentatiestoornissen. Na de behandeling ziet u duidelijk een huidvernieuwend resultaat. Om deze neveneffecten te minimaliseren raden wij de homecare producten aan, die de huid goed voorbereiden op onze intensieve behandelingen.

pH resurfacings hebben verschillende levels, die steeds intensiever inwerken op de huid.
We bouwen deze levels op na elke behandeling, afhankelijk hoe de huid hierop reageert.

Welke investering moet ik maken?

Treatment behandeling '60 = €76
Ga jij liever voor een kuurbehandeling? Overleg met onze specialiste.

Aankoop huidkit pHformula (reiniger, serum, activator, dag-en nachtcrème) = €160

* voorwaarden: de treatmentbehandeling moet maandelijks worden uitgevoerd.

Ik start graag een treatment

Maak hier je afspraak