Relaxatie gelaatsbehandeling

Relax & reset

100% NATUURLIJK MET RAINPHARMA

RainPharma is een 100% natuurlijk merk. No nasties, enkel het beste uit de natuur. Het is een heerlijke combinatie van relaxatie, resultaat en begeleiding. Jouw huid en geest krijgt op dat moment wat het nodig heeft! Met aromatherapie, zachte muziek en de juiste productkeuze brengen wij jou in een oase van rust. Je huid is bij ons in goede handen!

Deze 100% natuurlijke behandeling is gericht op de noden van jouw geest en huid.

EEN BEHANDELING MET EEN HOLISTISCHE EN NATUURLIJKE AANPAK

Echte, duurzame huidverbetering bereik je door de huid van binnenuit te ondersteunen. Aromatherapie gecombineerd met de juiste cocktail supplementen geeft de beste resultaten. De unieke cocktail voorziet je huid van belangrijke voedingsstoffen die het lichaam en dus ook de huid van binnenuit helpen herstellen en verstevigen.

WAAROM AROMATHERAPIE INZETTEN?

Werkstoffen als essentiële oliën komen samen met de vette plantolie gemakkelijk in de diepere huidlagen terecht. De essentiële oliën ondersteunen het immuunsysteem en de conditie van de huid en hebben een positieve werking op zowel huidverbetering als ontspanning.

AROMATHERAPIE & HUIDVERBETERING

Tijdens onze “Relax en reset” behandeling leggen we de focus op aromatherapie en de wondere wereld van kleimaskers. De oliën worden heel makkelijk door onze huid opgenomen en komen makkelijk in je huidcellen terecht, om ze van binnenuit te behandelen.

We werken op 3 verschillende niveaus aan een mooie en gezonde huid: via crèmes aan je huidverzorging, met voedingssupplementen van binnenuit en met etherische oliën op celniveau. Er wordt op een volledig natuurlijke manier behandelt, zonder toevoeging van synthetische stoffen, emulgatoren of conserveermiddelen.

RELAX OF RESULTAAT

Afhankelijk van je wensen kan je deze behandeling ondergaan om jezelf te resetten, tot rust te komen, jezelf een heerlijk me-time moment te gunnen. Door de natuurlijke geuren die wij gebruiken icm de verschillende massagetechnieken is dit een heerlijk zen moment. Je gaat helemaal ontspannen weer naar huis.

Wil je resultaat behalen met deze behandelingen? Dan leggen we je graag onze werkwijze uit. Omdat we dan van binnenuit gaan werken, heb ik wat persoonlijke informatie nodig over oa levensstijl, erfelijke aanleg, voeding, gezondheid, medicijngebruik. Vervolgens leg ik je uit wat mijn manier van werken is en welk commitment ik van jou verwacht. Het is belangrijk dat jij de juiste producten thuis verder zet, waardoor we samen huidverbetering kunnen waarmaken.

DE BEHANDELING

Elke verzorging bestaat uit een dubbele reiniging & peeling. Een zuivere huid is het basisritiueel van een mooie huid. De maskers worden à la minute voor jou gemaakt, zodat jouw huid de noden krijgt die ze op dat moment nodig heeft. Geen enkele behandeling is daarom hetzelfde.

Onze behandeling van 60 minuten, dan bevat ze naast het basisritueel nog een masker & guashamassage.

Tarieven:

60 minuten €82

Hier heb ik nood aan

Online afspraak maken