Needling

Inzetbaar voor acné littekens, huidveroudering en egaliseren van de huidtextuur

Heb je last van huidveroudering, littekens door acne, een grove huidstructuur of pigmentvlekken en wil jij jouw huid verbeteren en verstevigen ? Dankzij needling krijgt de huidtextuur van je gezicht een enorme boost.

Met een speciale pen maken we microkleine kanaaltjes in jouw huid die onzichtbaar zijn voor het blote oog. Hierdoor activeren we het natuurlijke herstelproces van je huid. Door onze jarenlange ervaring met deze techniek, halen wij de mooiste resultaten in combinatie met de juiste verzorgingsproducten.

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen welk thuisprotocol voor jouw huid het meest ideaal is. Het is heel belangrijk dat jouw huid in een goede conditie verkeert voor we starten met microneedling, want enkel zo behalen we de beste resultaten. Op dit moment bespreken we ook welke behandeling we zullen opstarten en welke producten er noodzakelijk zijn.

Nadat je minimum twee weken onze voorgeschreven producten gebruikt hebt, kan je de behandeling inplannen. We adviseren een behandelfrequentie van vier à zes weken en bij elke afspraak bepalen we welke behandeling op dat moment het meest geschikt is voor jouw huid.

Prijs

Prijs per sessie: € 125
Microneedling 4+1 abonnement: € 500