MICRONEEDLING

Microneelding

GESPECIALISEERDE BEHANDELING

Microneedling is dé behandeling om rimpels te verminderen, acné littekens te verzachten, pigmentvlekken aan te pakken, grove poriën te verkleinen en doffe huid op te klaren.

Een all-over behandeling voor je huid

HOE WERKT MICRONEEDLING?

Met onze needlingpen gaan we de huid gecontroleerd 'beschadigen' door kleine kanaaltjes te maken, die onzichtbaar zijn voor het blote oog. De huid gaat alles op alles zetten om zich te herstellen, wat voor ons resulteert in een mooie, egale, stevige en strakke huid.

Door deze microkanaaltjes kunnen wij onze serums extra diep inbrengen en is de huid instaat om tot wel 200 keer meer actieve werkstoffen op te nemen. Deze behandelingen behoort tot één van onze favoriete behandelingen omdat het zo een mooie resultaten geeft.

Onze voorwaarden:

Het is heel belangrijk dat mensen een goede huidhygiëne en huidverzorging hebben. We maken tenslotte microkanaaltjes in je huid en die moeten correct genezen om een mooi resultaat te garanderen! Is dit niet zo, kunnen er complicaties komen. Dit willen wij uiteraard voorkomen! Daarom starten wij deze behandeling enkel wanneer thuis kwalitatieve producten met de juiste ingrediënten gebruikt worden. Tijdens een intake gesprek overlopen wij welke producten je gebruikt en wat er goed en minder goed aan is. Het is nog altijd je eigen keuze of je -al dan niet- ons product advies wilt opvolgen, maar zonder starten wij deze behandeling niet op.

De producten: Je start hiermee twee weken voor je behandeling, zo is je huid optimaal voorbereid om de behandeling te ondergaan! Onze microneedlingkit is gebaseerd op producten waar wij 100% achter staan. Ons behandelingsprotocol is een samenvatting uit al onze kennis vanuit nationale en internationale opleidingen en passen wij aan.

WAAROM RADEN WIJ STEEDS EEN KUUR AAN ( 3 behandelingen in 3 maand )

Dit om de heel eenvoudige reden; één keer needling is je geld wegsmijten als je resultaat wilt...
Investeer dat geld dan liever in goede huidverzorging voor thuis of kies voor een ontspannende en reinigende behandeling die op dat moment een weldaad is voor je huid.

Microneedling heeft meerdere behandelingen nodig om een mooi resultaat te verkrijgen. Eerlijkheid en kwaliteit behoren tot onze waarde en normen!

Dat is de reden waarom wij dit in een abonnement van 3 behandelingen verkopen. Dit is de minimum dat je nodig hebt om resultaat met je blote oog te kunnen zien.

RESULTATEN?

Gedult is een goude deugd! Het herstelproces neemt tijd. Daarom moet je bij deze behandeling tijd geven, maar het loont in duurzaamheid.

Resultaat

  • Verfijnde huidstructuur
  • verstrakking en lifting van de huid
  • Duidelijk minder zichtbare rimpels
  • Egale huidstructuur met minder pigmentatie
  • Minder en minder diepe acné-littekens

PIJNLIJK?

Dit is de vraag die we meestal meteen krijgen. Het woord 'naalden' schrikt af. Onze klanten ondervinden een licht irriterend gevoel, maar pijnlijk vind bijna niemand dit. Het resultaat werkt eerder verslavend en ze kunnen vaak niet wachten op hun volgende behandeling. Daarom veronderstellen we dat deze behandeling heel draaglijk is voor vele mensen! Tijdens de behandeling kunnen lichte puntbloedingen ontstaan, wat volkomen normaal is.

TARIEF

LOSSE BEHANDELING 45 min - € 99

KUUR van drie behandelingen - €270

GRATIS INTAKE MICRONEEDLING

BOEK HIER JE AFSPRAAK