MICRONEEDLING

Microneelding

GESPECIALISEERDE BEHANDELING

Microneedling: hoe werkt het en wat doet het met de huid?

We kunnen er niet omheen, microneedling is de meest populaire gezichtsbehandeling op dit moment. Het is de behandeling die rimpels vermindert, acne littekens verzacht, pigmentvlekken aanpakt, grove poriën verkleint en doffe huid opklaart. Een hele mond vol, dus! Tijd om microneedling eens onder de loep te nemen. Hoe werkt het, voor wie is het geschikt, wat zijn de voordelen en hoe werkt de nabehandeling?

Hoe werkt microneedling?

Sommigen zullen misschien schrikken bij het woord ‘needling’. Maar eigenlijk valt het reuze mee! Met een needling-pen wordt de huid gecontroleerd ‘beschadigd’, door kleine kanaaltjes te maken. Deze zijn onzichtbaar voor het blote oog. Vervolgens wordt het natuurlijk herstelproces van de huid geactiveerd, die alles op alles gaat zetten om zich te herstellen. Wij werken graag met deze techniek, omdat wij ervoor gekozen hebben om ons echt te specialiseren in intensieve en natuurlijke behandeltechnieken.

Het resultaat? Een mooie, egale, stevige en strakke huid. Het klinkt enger dan dat het daadwerkelijk is en je voelt er gelukkig nauwelijks iets van. Door de micro kanaaltjes die ontstaan, kunnen we ons serum extra diep inbrengen. Je kunt op die manier tot wel 200 keer meer actieve werkstoffen opnemen. Deze behandeling is bij ons favoriet omdat het zo’n mooi anti-aging resultaat geeft en er geen gebruik wordt gemaakt van een agressieve techniek of cosmetische ingreep.

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten en er zijn minimaal drie behandelingen nodig om het gewenste resultaat te krijgen. Het optimale effect bereik je dus al na 6 weken!

Voor wie is microneedling geschikt?

Voor iedereen die graag zijn huid wil verbeteren en verstevigen en die wil investeren in zijn huid. De huidtextuur van je gezicht krijgt namelijk een enorme boost door de behandeling! Het werkt zeer goed bij mensen die last hebben van: huidveroudering, acne-littekens, een grove huidstructuur en pigmentvlekken. Uiteraard starten wij altijd met een intakegesprek en huidscan. Daardoor krijgen wij beter zicht op jouw huid en welke producten nadien nodig zijn ter verzorging.

Wat zijn de voordelen van microneedling?

Tja, wat eigenlijk niet? Het zijn er zoveel! Het zorgt onder andere voor:

  • een verfijnde huidstructuur;
  • een huidlifting en verstrakking;
  • minder zichtbare rimpels;
  • egale huidstructuur met minder pigmentatie;
  • minder diepe acne-littekens.

Daarnaast wordt de vochtbalans hersteld waardoor je er al vanaf de eerste behandeling heel fris uitziet!

Hoe werkt de nabehandeling?

Na elke microneedling behandeling is het nodig dat je jouw huid goed verzorgt. Deze kan er na de behandeling namelijk rood uitzien en prikkelend aanvoelen. Dit is een normale reactie en zal sterk afnemen in de daaropvolgende 24 uur.

Voorwaarde om te starten met onze microneedling behandeling?

Het is heel belangrijk dat mensen een goede huidhygiëne en huidverzorging hebben, om te voorkomen dat er complicaties optreden. Deze zijn nodig om je huid te voeden en te behandelen tussen de afspraken door. Alleen op die manier bereik je het mooiste resultaat. En daar gaan we voor! We hebben twee kwalitatieve merken die we adviseren. Eentje puur natuur en ééntje op basis van zuren: voor elk wat wils.

We starten deze behandeling enkel wanneer thuis kwalitatieve producten met de juiste ingrediënten gebruikt worden. Tijdens een intake gesprek overlopen wij welke producten je gebruikt en wat er goed en minder goed aan is. Het is nog altijd je eigen keuze of je -al dan niet- ons productadvies wilt opvolgen, maar zonder starten wij deze behandeling niet op.

Wil je een gratis microneedling intake? Neem dan gerust een kijkje op www.esthetiekmooi.be of contacteer ons op info@esthetiekmooi.be. Wij staan met alle liefde voor je klaar!

WAAROM RADEN WIJ STEEDS EEN KUUR AAN ( 3 behandelingen in 3 maand )

Dit om de heel eenvoudige reden; één keer needling is je geld wegsmijten als je resultaat wilt...
Investeer dat geld dan liever in goede huidverzorging voor thuis of kies voor een ontspannende en reinigende behandeling die op dat moment een weldaad is voor je huid.

Microneedling heeft meerdere behandelingen nodig om een mooi resultaat te verkrijgen. Eerlijkheid en kwaliteit behoren tot onze waarde en normen!

PIJNLIJK?

Dit is de vraag die we meestal meteen krijgen. Het woord 'naalden' schrikt af. Onze klanten ondervinden een licht irriterend gevoel, maar pijnlijk vind bijna niemand dit. Het resultaat werkt eerder verslavend en ze kunnen vaak niet wachten op hun volgende behandeling. Daarom veronderstellen we dat deze behandeling heel draaglijk is voor vele mensen! Tijdens de behandeling kunnen lichte puntbloedingen ontstaan, wat volkomen normaal is.

TARIEF

MICRONEEDLING 45 min - € 99

GRATIS INTAKE MICRONEEDLING

BOEK HIER JE AFSPRAAK