MICRONEEDLING onze specialisatie

MICRONEEDLING

NATUURLIJK HUIDHERSTEL ACTIVEREN

MICRONEEDLING

De skinpen beschikt over hele kleine naaldjes die al stempelend over de huid bewegen en verticale kanaaltjes in de huid maken. Hiermee gaan we onze huid aanzetten om zichzelf te herstellen en collageen en elastine te produceren. Dit zijn de belangrijkste componenten voor een mooie en egale huid en nemen met de leeftijd steeds meer af. Deze behandelingen behoort tot één van onze favoriete behandelingen omdat het zo een mooie resultaten geeft op het globaalbeeld van de huid van onze klanten.

HOE WERKT MICRONEEDLING?

Met onze skinpen gaan we de huid gecontroleerd 'beschadigen' door kleine kanaaltjes te maken die onzichtbaar zijn voor het blote oog. De huid gaat alles op alles zetten om zich te herstellen wat voor ons resulteert in een mooie, egale, stevige en strakke huid. Door deze microkanaaltjes kunnen wij onze serums extra diep inbrengen en is de huid instaat om tot wel 200 keer meer actieve werkstoffen op te nemen. Dit betekent dat we zeer kritisch zijn

RESULTATEN?

Het aanmaken van extra bindweefsel door het herstelproces neemt tijd! Daarom moet je bij deze behandeling geduld hebben naar het resultaat, maar loont langer in duurzaamheid. We werken binnenin de huid waardoor je resultaat begint waar te nemen na 1 week en het enkel maar beter wordt gedurende 6 weken. Het resultaat volgens onze klanten?

- Verfijnde huidstructuur
- verstrakking en lifting van de huid
- Duidelijk minder zichtbare rimpels
- Egale huidstructuur met minder pigmentatie

WAT NA DE BEHANDELING?

Doordat we microkanaaltjes in de huid maken, heeft deze een herstelperiode nodig, wat nadien zal resulteren in een mooie, egale en stevige huid. Na de behandeling zal de textuur van uw huid veranderen en na 6 weken op zijn best staan. De huid heeft tijd nodig om zich te herstellen, daarom doen wij een vervolgbehandeling pas na 3 weken in kuurverband. Volgens onze klanten zien de volgende uren er als volgt uit:

Meteen na de behandeling is de huid wat rood doordat we de doorbloeding hebben gestimuleerd. Ze kan warm aanvoelen en stevig aanvoelen.
Eén uur na de behandeling is de roodheid met 50% verdwenen.
De dagen nadien gaat de huid wat droger staan als normaal en kan enkele lichte schilferingen vertonen.
De downtime van deze behandeling is niet langer dan 24u.

HOE LANG KAN IK GENIETEN VAN DE BEHANDELING?

Doordat we met microneedling werken in de diepere huidlagen, is het resultaat van deze behandeling duurzaam. Wanneer we werken op anti-aging kunnen we door het juiste onderhoud klanten jarenlang geniet laten hebben van deze behandeling.

PIJNLIJK?

Dit is de vraag die we meestal meteen krijgen. Het woord 'naalden' schrikt af. Onze klanten ondervinden een licht irriterend gevoel, maar pijnlijk vind bijna niemand dit. Het resultaat werkt eerder verslavend en ze kunnen vaak niet wachten op hun volgende behandeling. Daarom veronderstellen we dat deze behandeling heel draaglijk is voor vele mensen! Tijdens de behandeling kunnen lichte puntbloedingen ontstaan, wat volkomen normaal is. Zelf beter ivm het herstelproces dat zich nadien zal plaatsvinden.