MICRONEEDLING

MICRONEEDLING

de anti-ageing behandeling

Microneedling is dé behandeling om rimpels te verminderen, acné littekens te verzachten, pigmentvlekken aan te pakken, grove poriën te verkleinen en doffe huid op te klaren.

HOE WERKT MICRONEEDLING?

Met onze needlingpen gaan we de huid gecontroleerd 'beschadigen' door kleine kanaaltjes te maken, die onzichtbaar zijn voor het blote oog. De huid gaat alles op alles zetten om zich te herstellen wat voor ons resulteert in een mooie, egale, stevige en strakke huid.

Door deze microkanaaltjes kunnen wij onze serums extra diep inbrengen en is de huid instaat om tot wel 200 keer meer actieve werkstoffen op te nemen. Deze behandelingen behoort tot één van onze favoriete behandelingen omdat het zo een mooie resultaten geeft.

!!! VERPLICHTE AANKOOP VAN ONZE MICRONEEDLING KIT

Het is heel belangrijk dat mensen een goede huidhygiëne en huidverzorging hebben. We maken tenslotte wondjes in het gezicht en die moeten extra goed genezen om resultaat te garanderen! Is dit niet zo, kunnen er complicaties komen. Dit willen wij uiteraard voorkomen!

We starten altijd met een huidscan en een intake gesprek om een zicht te krijgen over je huidige huidverzorging en leggen je hier heel duidelijk uit waarom bepaalde dingen belangrijk zijn. We gaan samen je ‘huidproblemen’ dieper bespreken en bekijken welke producten voor jou ideaal zijn.

Wij behandelen enkel personen die de microneedling kit thuis gebruiken. Je start hiermee twee weken voor je behandeling, zo is je huid optimaal voorbereid om de behandeling te ondergaan! Enkel op deze manier kunnen wij resultaat garanderen en vooral complicaties voorkomen! Onze microneedlingkit is gebaseerd op al onze kennis vanuit nationale en internationale opleidingen ivm deze specifieke behandeling.

!!! WE WERKEN UITSLUITEND MET ABONNEMENTEN VOOR MICRONEEDLING

En dit om de heel eenvoudige reden; één keer needling is je geld wegsmijten! Investeer dan aub in goede huidverzorging of kies voor een ontspannende en reinigende behandeling die op dat moment een weldaad is voor je huid.

Microneedling heeft meerdere behandelingen nodig om een mooi resultaat te verkrijgen. Eerlijkheid en kwaliteit behoren tot onze waarde en normen!

Dat is de reden waarom wij dit in een abonnement van 3 behandelingen verkopen. Dit is de minimum dat je nodig hebt om resultaat met je blote oog te kunnen zien.

RESULTATEN?

Gedult is een goude deugd! Het herstelproces neemt tijd! Daarom moet je bij deze behandeling geduld hebben naar het resultaat, maar loont langer in duurzaamheid. Na 1week merk je dat je huid mooi staat en vanaf week 6 zie je het resultaat! Nadien wordt het steeds beter tot 3 maand!

Wat merk je dan juist?

  • Verfijnde huidstructuur
  • verstrakking en lifting van de huid
  • Duidelijk minder zichtbare rimpels
  • Egale huidstructuur met minder pigmentatie
  • Minder en minder diepe acné-littekens

PIJNLIJK?

Dit is de vraag die we meestal meteen krijgen. Het woord 'naalden' schrikt af. Onze klanten ondervinden een licht irriterend gevoel, maar pijnlijk vind bijna niemand dit. Het resultaat werkt eerder verslavend en ze kunnen vaak niet wachten op hun volgende behandeling. Daarom veronderstellen we dat deze behandeling heel draaglijk is voor vele mensen! Tijdens de behandeling kunnen lichte puntbloedingen ontstaan, wat volkomen normaal is.

GRATIS INTAKE MICRONEEDLING

BOEK HIER JE AFSPRAAK