INTAKE GESPREK

Intake gesprek

ALLES WAT JE WIL WETEN OVER JE HUID

HET GEHEIM VAN EEN MOOIE GEZONDE HUID LIGT VOORAL IN HET BEGRIJPEN ERVAN.

We willen graag eerlijk met jou zijn! Er komen heel wat klanten naar ons die graag een crème willen die hun huid opknapt en liefst maar in 3 weken tijd. De reden dat er zovelen dit geloven (of hopen), heeft vooral te maken met de reclamewereld die ons deze onzin belooft.

Onze visie is gebaseerd op drie hoofdprincipes: eerlijkheid zonder valse beloftes, de juiste kennis over je huid en de beste kwaliteit van producten.

Bij ons geen loze beloftes over wonderproducten en behandelingen, maar je gaat wel naar buiten met de nodige kennis om jouw huid zo mooi gezond te maken en te houden. We geloven in slow beauty, omdat alle goede dingen in het leven nu eenmaal tijd nodig hebben!

Wat leer je uit een huidanalyse?

  • We analyseren jouw huidige producten en delen onze kennis over ingrediënten.
  • We bespreken de zin en onzin van cosmetica.
  • We kijken met ons toestel in je huid en bespreken jouw verbeterpunten.
  • Uit onze kennis geven wij jou (wetenschappelijk ondersteunde) kennis mee over de juiste productkeuze.
  • We bespreken de opties die wij voor jou zien in onze cabines, maar alles is geheel vrijblijvend.

Iedereen kan een mooie huid hebben, zolang je maar moeite doet om eraan te werken met de juiste werkstoffen. Je huid verzorgen is net als naar de fitness gaan: van 1 keer op de loopband, krijg je ook geen slanke lijn!

De basis is begrijpen van je huid. En hierop is onze werkwijze gebaseerd!
Eens je dit weet kan je zelf voor jezelf uitmaken waar je wel en niet in wil geloven. En wij begeleiden jou graag doorheen deze huidreis!

Boek jij je intakegesprek bij ons?

Je krijgt op voorhand een digitale vragenlijst opgestuurd die je makkelijk en snel kan invullen. Voorbereiding is voor ons heel belangrijk om duidelijke en juiste vragen nadien te kunnen stellen aan jou. Elk ‘huidprobleem’ heeft een andere aanpak en ingrediënten nodig. Op deze manier halen we samen het maximaal uit een gesprek.

(Ps: Kijk je e-mail adres dubbel na voor je de intake inboekt. Heb je hem 2 dagen nadien nog niet ontvangen? Dan is er iets mislopen en kan je ons even contacteren)

Boek hier je intake

Leer je huid begrijpen