Collageen LEDtherapie

Extra Collageen LEDtherapie

Dit zit steeds in jullie abonnement voor de microneedling!

Onze collageen LEDtherapie behandeling is een enorm krachtige behandeling op gebied van anti-aging. Het rode licht is niet meer weg te denken om een extra mooi resultaat te behalen uit onze behandelingen.

WAAROM LEDtherapie?

Onze huid heeft altijd een tekort aan energie en tijdens deze behandeling gaan we de huidcellen een intensieve energieboost geven. De gezonde en helende stralen tijdens de therapie stimuleren huidfuncties waardoor onze huid meer energie krijgt en stimuleert daardoor de collageen aanmaak en doorbloeding in de huid. Ook krijgt de huid een betere zuurstofvoorziening en hydratatie. Dit merk je meteen na de behandeling.

Al een tijdje wordt LED lichttherapie ingezet op medisch gebied om de huid mooier te maken. Het is wel licht, maar behoort niet tot de lasers of IPL en geeft geen warmte af. De behandeling is helemaal veilig om te ondergaan en heeft geen negatieve bijwerkingen.

HOE WERKT LEDtherapie?

Het licht wordt opgenomen door de huidcellen, waardoor ze meer energie krijgen. Hierdoor worden ze actiever en gaan ze meer collageen, elastine en hyaluronzuur aanmaken. Het is een snelle en natuurlijke manier om collageen in de huid te stimuleren door het rode licht. De lichtgolven kunnen diep de huid in, net daar waar het collageen wordt aangemaakt in onze huid. De huid voelt steviger aan, de soepelheid komt terug en wordt voller door de aanmaak van hyaluron.

MEER OVER LEDTHERAPIE