ESTHETISCHE PEELINGS

ESTHETISCHE RESURFACINGS

pH formula - geen peeling, maar resurfacings!

”Resurfacing”: het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt. pHformula resurfacing maakt de huid sterker, stralender en jonger.

Een resurfacing zorgt ervoor dat de oppervlakkige huidlagen worden verwijdert en dat de nieuwe levende huidlaag voorzien wordt van actieve werkstoffen. Hierdoor bevorderen we de elasticiteit en vitaliteit van de huid. Met deze behandelingen kunnen we zowel fijne lijntjes en rimpels behandelen als acné en pigmentatiestoornissen. Na de behandeling ziet u duidelijk een huidvernieuwend resultaat. Om deze neveneffecten te minimaliseren raden wij de homecare producten aan, die de huid goed voorbereiden op onze intensieve behandelingen.

pH resurfacings hebben verschillende levels, die steeds intensiever inwerken op de huid.
We bouwen deze levels op na elke behandeling, afhankelijk hoe de huid hierop reageert.

Het verschil tussen resurfacing en een chemische peeling

Een resurfacing zakt naar de levende huidlaag door zijn zuren en zal nadien de actieve werkstoffen vrijgeven op de juiste plek, zonder onderweg actieve ingrediënten te verliezen. De resurfacings veranderen de levende huidcellen naar een gezondere versie. Door het unieke delivery systeem is dit mogelijk. Peelings zullen louter en alleen de huid afpellen, maar wat heeft het voor zin om een slechte huid te pellen en de volgende slechte huidlaag naar boven te halen zonder deze sterker te maken? Met resurfacing veranderen we de cel van binnenin! Je huid gaat de weken nadien aan de slag met de cocktail die wij aan je huid gegeven hebben.

Resultaat van een phFormula peeling

Dezelfde dag van de behandeling ziet uw huid er heel mooi en strak uit. Na 2 tot 3 dagen kan er een lichte vervelling ontstaan. Na een week ziet u het resultaat van de peeling. Hierna heeft uw huid nog 2 weken nodig om het probleem van binnenuit op te lossen. De peeling wordt na 3 weken herhaald. Het advies is om 4-6 peelings om de 3 weken te ondergaan voor het beste resultaat. Na een kuur volstaat een behandeling om de 3 maanden voor het behouden van het resultaat.