E-Fit: Electro Fitness

Spierverstrakking met elektro-fitness

WAT DOET DE E-fit MET JE LICHAAM?

Je kan hem je sportvervanger noemen. Het E-fit toestel maakt gebruik van EMS (Electro Musculaire Stimulatie) technologie dmv elektrodenpads die in gordels verspreid zitten. Ze sturen verschillende impulsen naar uw spieren, vetweefsel, bindweefsel en huid waardoor de stofwisseling verhoogd wordt.

Je werkt doelgericht overtollige kilo’s weg, je verstevigt alle spiergroepen, je pakt je buikje en cellulitis aan. Doordat je doelgericht werkt op verschillende spiergroepen, krijg je een beter resultaat. We bereiken ook de dieperliggende spieren die bij een gewone training nauwelijks geprikkeld worden

Bij een normale training van 90 minuten spreek je slechts 30% van de spieren aan. Bij een E-fit training train je in 20 minuten 90% van de spieren. De methode is 18keer efficiënter dan een gewone training. Het programma sluit af met een lymfedrainage die uw vetzuren afvoert en het lichaam ontzuurt. Het resultaat? Een strakker, slanker lichaam zonder cellulitis.

Ook Infraroodstralen dringen onze huid binnen en zijn veilig voor zowel jonge als oudere mensen. Ze brengen de microscopisch kleine watermoleculen in beweging, waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er zelf voor dat deze warmte diep in het lichaam wordt gestuurd, waardoor het sneller, efficiënter, beter én vooral veiliger opwarmt.

De helende werking vertaalt zich in een afname van pijn aan de spieren, gewrichten of zelfs organen. De lang golf infrarood energie die dus enkel op deze manier in ons lichaam binnenkomt, stimuleert het immuunsysteem, geeft impulsen aan het cel vernieuwingsproces, biedt een heilzame ondersteuning bij medische klachten en verbetert de bloeddoorstroming zodat we sterk, gezond en energiek blijven.

Voordelen infrarood:

  • Figuurcorrectie
  • Maakt het onderhuids bindweefsel strakker
  • Activeert de metabolische processen
  • Relaxeert de spieren
  • Pijnreductie bij reuma, artrose & fybromyalgie
  • Intensieve rugversteviging
  • Anti-cellulitis

WAAROM MOOI HIERVOOR KIEST

Tijdsgebrek is het probleem van iedereen. Ook van ons! Daarom zochten wij een manier om dit op te vangen en mensen te motiveren om over te stappen op gezonde voeding en beweging. De E-fit helpt om spieren op te bouwen. Deze spieren gaan meer verbranding zorgen, waardoor je je fitter en gezonder zal voelen. Samen met onze shake kunnen mensen super resultaat boeken.

Met één Elektro fitness sessie van 20 minuten krijgt u het trainingseffect van 90 minuten intensieve fitness.

WIL JE NET IETS MEER WETEN? Via deze link krijg je meer informatie over de term EMS.

BEKIJK HIER EEN VIDEO

GRATIS TEST & INFOSESSIE

Tijdens de test- en infosessie gaan we eerst de medische gegevens na van de klant met betrekking op onze E-fit.
Tijdens de testsessie leggen wij uit wat de E-fit nu juist met je lichaam doet en de tips die je een beter resultaat zullen geven.

OPSTART

Aankoop van de E-Fit Wear (€ 49,00)
Na de opstart kan je online inboeken tijdens onze openingsuren.
Wil je de dag zelf langskomen, bel ons om te kijken of de E-fit beschikbaar is.

SESSIE

1 sessie : 20 minuten zalig relaxen
Frequentie : 2x per week
Tussenpauze : 48 uur verplicht (om spieren te herstellen)

PRIJZEN & VOORDELEN

Bij opstart: E-Wear pakje €49,00

10 beurten € 295 / € 29,50 per sessie
20 beurten € 540 / € 27,00 per sessie

WAT IS E-FIT
WAT IS E-FIT
WAT IS E-FIT