Ik weet niet in welke volgorde ik mijn gelaatsproducten van RainPharma moet gebruiken.

31/03/2020 - 21:55

Het meest simpele plan om jouw huid te verzorgen: van A tot F.

Ik weet niet in welke volgorde ik mijn gelaatsproducten van RainPharma moet gebruiken.

Je gebruikt de producten volgens het alfabet, in maximaal zes stappen, van A tot F.
De eerste letter van de naam vertelt je dus in welke volgorde je de producten moet gebruiken.

Maar hoe je elk product afzonderlijk gebruikt, leggen we hieronder even simpel uit. Gun jezelf deze me-time! Je gaat verschil merken aan je huid!

BELANGRIJKE START: Je doet dit routine elke ochtend en avond. In het begin zal dit even 'doorzettingsvermogen' vragen, maar wanneer je die gezonde huid voelt en merkt, kan je niet meer zonder.

'A' van Amazing Oil Cleanser of Advanced precleanser.

RainPharma gebruikt de dubbele reinigingsmethode. Eerst de reiniger op oliebasis, dan die op waterbasis (stap D) voor een perfecte huid die niet droog aanvoelt.

Amazing Oil Cleanser of Advanced precleanser is de eerste stap in je verzorgingsritueel. Deze reiniger op basis van olie verwijdert make-up, overtollig talg, resten van zonnefilters en verontreinigende stoffen uit de lucht. Gebruik jij zware make-up of heb je last van een extreem droge of vette huid dan adviseren we de Advanced precleanser.

Instructies: masseer de cleanser goed in op een droog gelaat. Voeg met je vingertoppen water toe om een reinigingsmelk te creëren en spoel vervolgens grondig af met water. (Of washandje)

Wanneer doe je dit? Elke ochtend en avond

'B' van Brightening Face Scrub

Scrub je gezicht met de Brightening Face Scrub. De Brightening Face Scrub is een milde gezichtsscrub, die dode huidcellen verwijdert zonder de huidbarrière aan te tasten en de natuurlijke balans van goede bacteriën op je huid respecteert.

Instructies: Masseer de scrub op een vochtig gelaat met draaiende bewegingen en spoel goed na.

Wanneer doe je dit? Deze stap doe je niet dagelijks, maar twee keer per week. Doe je deze stap niet, ga je meteen over naar stap C of D.

'C' van Comforting Clay Mask en al hun andere maskers.

Breng je masker naar keuze aan.

  • Het Comforting Clay Mask is een zuiverend kleimasker dat je huid niet uitdroogt of trekkerig doet aanvoelen.
  • Het Charcoal Mask voor een echte detox.
  • Het Broccoli Mask is

Breng een laagje aan op je gereinigde huid. Laat minstens tien minuten inwerken, maar bij voorkeur twintig tot dertig minuten, en spoel overvloedig met water. Met het broccoli masker mag je gaan slapen!

  • Het Clever Night Mask, Comforting Night Mask & Clearing Night mask vertellen je al in de naam wanneer jij dit het best gebruikt: ‘s nachts! Met deze ga je dus slapen. Hoe gebruik je deze dan?! Je start met A, eventueel B en nadien breng je dit masker (C) aan. Je kruipt heerlijk je bed in en beschermt je kussensloop met onze Beauty Sleep Cover. De volgende ochtend reinig je verder met stap D en werk je af met E & F. Makkelijk, doeltreffend en aangenaam. Deze gebruik je in een kuur van 28 tot 56 dagen, elke nacht!

'D' van Dedicated Face Wash

Nu komt de tweede reiniging aan de beurt. Daarvoor gebruiken we de Dedicated Face Wash op waterbasis. Deze reiniger is een intense, maar milde reiniger die wateroplosbare vuilrestjes verwijdert.

Instructies: Masseer een kleine hoeveelheid met draaiende bewegingen op een vochtig gelaat. Laat lichtjes opschuimen en spoel goed af. Doe je deze stap meteen na stap A, dan kan je stap D incasseren in je Cleanser en samen afspoelen.

Wanneer de je dit? Ook elke ochtend en avond na stap A of na stap C wanneer je de uitgebreide verzorging doet.

'E' van Elementary Toning Mist

Elementary Toning Mist kalmeert en ontspant de huid nadat ze met water in contact is gekomen. Deze plantaardige formule is een onmisbare stap in je reinigingsritueel.

Hoe gebruik je hem? Verstuif deze mist rijkelijk over je gelaat na de reiniging en laat hem even intrekken. Je huid is nu klaar om je dag- of nachtverzorging aan te brengen.

Wanneer? dagelijks

'F' van Faithful Face Guard

Een revolutie in de huidverzorging. Faithful Face Guard is een 4-in-1 formule die zowel dag- en nachtcrème als serum en oogverzorging is. Het sleutelingrediēnt van deze zijdezachte, niet klevende formule is een extract uit rode alg dat je huid op een natuurlijke manier beschermt tegen ontstekingen, ongewenste bacteriën, roodheid en schade door straling van de zon.

Hoe gebruik je hem? Breng een dun laagje aan op je gereinigde huid.

Wanneer? dagelijks

Overtuigd? RainPharma heeft een kennismakingskit waar jij deze producten voor een maand lang kan testen. Alle stappen in een handige verpakking voor thuis.

DIT WIL JE VAST WEL WETEN!

Wat doen voedingssupplementen met jou?